Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вече е наясно на

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан вече е наясно на
Коментари Харесай

Зидан посочва вратата на трима


Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан към този момент е наясно на кои играчи няма да разчита през идващия сезон. Той е показал вратата на трима от актуалните футболисти на “Белия балет”, написа “Марка”. Става въпрос за Гарет Бейл, Маркос Йоренте и Дани Себайос.

Бъдещето на Бейл е обект на спекулации от много време насам. Уелсецът по този начин и не съумя да покаже най-хубавата си форма през сегашния сезон. Според последните информации, той е имал среща със Зидан, на която французинът го е информарил, че ще бъде подложен в трансферната листа през лятото. Същото се отнася и за Йоренте и Себайос.

Йоренте изигра 20 мача за Реал през предишния сезон, само че травмите не му разрешиха да продължи с положителното си показване и през актуалната акция и наподобява ще бъде пуснат да си върви.

Себайос пък все по-рядко получава опция за изява след завръщането на Зидан на “Бернабеу”. Халфът наподобява не е измежду любимците на френския експерт и също ще бъде пуснат на пазара. Интерес към него има от страна на Уест Хам.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР