Братът на Стоян Копривленски уверено върви по неговия път Братът

...
Братът на Стоян Копривленски уверено върви по неговия път Братът
Коментари Харесай

Бургазлията Мартин Копривленски остава непобеден, смаза украинец на Max Fight

Братът на Стоян Копривленски решително върви по неговия път

Братът на звездата Стоян Копривленски - Мартин, който към този момент е професионален кикбоксьор и върви по неговия път, остана непобеден на кръга на MAX FIGHT. Възпитаникът на Марио Кирилов записа победа с нокаут над Дима Глевка в главен дуел от събитието MAX FIGHT 58 в столичната зала " Левски ". Младокът постави завършек на разногласието с украинския войник с два следващи нокдауна с удари с коляно.

Копривленски зае центъра на кръга и стартира с по-агресивните офанзиви още от самия старт. Боецът на Семеен кодекс “Армеец ” сменяше равнищата на ритниците си и пласираше мощни крошета във всяка замяна в първата минута и половина. Бургазлията приключи рунда по безапелационен метод, като загради противника си в ъгъла и пласира мощно дясно кроше в брадичката му. 

Копривленски стартира втората част по отличен метод, като при противника си в нокдаун с мощно коляно в главата. Украинецът се изправи, само че единствено няколко секунди по-късно бе повален още веднъж със същия удар. Състезателят на “Strikers House ” не се изправи навреме и по този начин представителят на бойната фамилия Копривленски бе разгласен за победител.

Мнозина смятат Мартин за идната огромна звезда в бойните спортове.
 Копривленски загатва за сериозна кариера  Мартин справедливо триумфира
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР