Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан има намерения да си

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан има намерения да си
Коментари Харесай

Зидан иска да си тръгне от Реал Мадрид?

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан има планове да си тръгне от столицата на Испания и да остави „ Кралския клуб “ с трофеи от Ла Лига и Шампионска лига. Информацията оповестява Telemadrid. Според испанската телевизия, експертът е изтощен физически и душевен. Зизу не изживява най-хубавия си интервал в Реал Мадрид и съществено обмисля опцията да напусне отбора след края на актуалната акция, прекратявайки контракта си, година преди да изтече.

Френският ментор се завърна на „ Сантиаго Бернабеу “ през март 2019 година след уволнението на Сантиаго Солари. Тогава той подписа контракт до лятото на 2022 година с годишна заплата от 13,5 милиона евро.

Желанието му да напусне е подбудено от комплицираните времена, през които минава, както съставът, по този начин и самият клуб.

Самият Зидан постоянно е отговарял сбито на въпроси, свързани с бъдещето си и постоянно споделя, че избира да мисли ден за ден.

Евентуално овакантяване на Зизу ще направи бъдещето му неразбираемо, с оглед, че няма оферта към него. Със сигурност една от вариантите пред него е националният тим на Франция, само че той знае, че към момента има какво да научи, преди да застана отпред на „ петлите “.

Ако Зидан реши да си тръгне от Реал Мадрид, това ще е второто му овакантяване на „ лос бланкос “, откакто реши да си вземе отмора, когато през 2018 година изведе мадридчани до трети следващ трофей от Шампионска лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР