Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино разясни ситуацията около

...
Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино разясни ситуацията около
Коментари Харесай

Почетино разясни ситуацията около смяната на Лионел Меси

Треньорът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино обясни обстановката към промяната на Лионел Меси в мача против Лион. Аржентинската звезда остана сърдит, че трябваше да напусне терена четвърт час преди края на дуела и не подаде ръка на Почетино.

" Преценихме да извадим Меси, с цел да го предпазим от възможна травма. Предстоят ни значими мачове и би трябвало да сме сигурни, че той ще е на линия. Това решение беше за положителното на тима. Понякога дейностите на треньора се харесват на играчите, различен път - не. Всички знаят, че разполагаме с велики футболисти, по тази причина и отговорността е огромна. Говорих с Меси и той сподели, че всичко с него е наред. Няма никакъв проблем ", разгласи Почетино.

" Чудесно е, че успяхме да победим. Беше значимо, изключително след сложния мач в Брюж. Лион е доста първокласен тим, който демонстрира прелъстителен футбол. През второто полувреме се възползвахме от ситуациите си и спечелихме ", сподели още аржентинският експерт.

Неговият сътрудник Петер Бош пък изрази противоречие с отсъждането на дузпата, от която Неймар изравни резултата.

„ Не виждам никаква виновност в нашия бранител. Самият той беше държан за ръката от Неймар. Първоначално помислих, че има дузпа, само че когато видях повтаряне на обстановката, разбрах, че това не е по този начин “, разяснява Бош.

„ Не заслужавахме да загубим. Дори и равенството щеше да е задоволително, само че вместо това допуснахме гол в последните минути “, показа още треньорът на „ хлапетата “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР