Треньорът на Пари Сен Жермен беше дипломатичен, докато коментираше въпроса

...
Треньорът на Пари Сен Жермен беше дипломатичен, докато коментираше въпроса
Коментари Харесай

Тухел: Нека феновете освиркват

Треньорът на Пари Сен Жермен беше изкусен, до момента в който разясняваше въпроса с освикванията, ориентирани към огромната звезда на тима Неймар по време на дуела против Страсбърг от петия кръг на Лига 1.

Парижани завоюваха, откакто точно Неймар означи свръхестествен гол със задна ножица в 2-та минута на добавеното време в дуел, който беше и първият му за сезона. По време на срещата обаче почитателите на френския шамспион показаха своето неудоволетворение поради огромната лятна сага към бъдещето на нападателя през лятото.

Все отново немският експерт Тухел реши да не изнервя в допълнение ситуацията, като възприе, че ентусиастите имат право да са изнервени.

"Не желая да давам оценки дали реакцията към Неймар е била прекомерно остра, тъй като въпреки всичко те са наши почитатели и за тях също не беше елементарно по време на трансферния прозорец ", разяснява наставникът.

"Феновете обичат клуба. Трябва да приемем в живота, че при съществуването на такива сложни обстановки реакцията на хората може да е такава. Не знам дали това ще е всичко. Ще би трябвало да забележим и да се приспособяваме ", приключи Тухел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР