Треньорът на новия-стар волейболен шампион на България Хебър (Пазарджик) Камило

...
Треньорът на новия-стар волейболен шампион на България Хебър (Пазарджик) Камило
Коментари Харесай

Камило Плачи: Сезонът беше перфектен за нас

Треньорът на новия-стар волейболен първенец на България Хебър (Пазарджик) Камило Плачи съобщи след успеха над Нефтохимик в Бургас с 3:1 във край №3 и извоюваната купа, че сезонът е бил съвършен за тях и тимът е бил доста мощен.

" Сезонът беше съвършен за нас. Трябва да кажем, че тимът ни беше доста мощен. Не е елементарно да печелиш постоянно, тъй като примерно против Нефтохимик имахме много сложни и тежки мачове, както и против Дея. Поздравявам противниците ни, само че огромно " Благодаря! " на моя тим и щаб, желая да благодаря и на клуба, който ми оказа помощ за моя персонален проблем. Направихме сезон без загуба, спечелихме всичко допустимо и довечера ще бъде празник ", показа щастливият Плачи.
 Хебър е първенец за втора поредна година в мъжкото волейболно състезание
Хебър е първенец за втора поредна година в мъжкото волейболно състезание

Пазарджиклии завоюваха серията против Нефтохимик с 3-0 победи

" Не знам дали ще се вършат по-добри неща следващата година, единственото несъмнено нещо е, че оставам в Пазарджик. Играхме три финала тъкмо против Нефтохимик, тъй че имам огромно почитание към тях. Преди 20 минути завършихме сезона, тъй че е доста рано да приказваме за селекция за идващия. Не знаех дали ще има 4-и или 5-и мач, бях съсредоточен до този миг, тъй че рано е да се приказва за селекция. След няколко дни ще стартираме да мислим за това. Всички влязоха в последния мач и всички в състава през сезона потвърдиха своите качества по време на мачовете ", сподели още италианският ментор на първенците.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР