Треньорът на Милан Винченцо Монтела коментира зачестилите информации на Апенините,

...
Треньорът на Милан Винченцо Монтела коментира зачестилите информации на Апенините,
Коментари Харесай

Монтела: Не е сигурно, че Бонучи ще е капитан

Треньорът на Милан Винченцо Монтела разяснява зачестилите информации на Апенините, че новото звездно попълнение Леонардо Бонучи ще бъде капитан на “росонерите” през идния сезон.

“Той е измежду претендентите, това е несъмнено, само че същото важи и за Лукас Билия. Още премислям. Желанието ми е да отбележим началото на нова епоха в Милан, тъй че сигурно един от първия и втория капитан ще бъде нов състезател. Изборът обаче ще бъде разискван с клуба, както и със самите футболисти. Феновете също би трябвало да почувстват, че са дали своето единодушие за това решение”, сподели Монтела, след което бе подбуден да даде повече информация за прехвърлянията.

“Внимателно следим обстановката с всеки набелязан нападател, тъй като става въпрос за играчи с друг жанр, само че които могат да се впишат добре в нашата философия. Колкото до Бонучи, това беше просто една изненадваща опция на пазара, която първоначално изглеждаше нереалистична, само че клубът се оправи чудесно. Той ще ни донесе освен големия си опит, само че и ще даде образец за здрава работа. Това си пролича още от първия му ден в клуба”, показа експертът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР