Треньорът на Милан Стефано Пиоли не скри разочарованието си от

...
Треньорът на Милан Стефано Пиоли не скри разочарованието си от
Коментари Харесай

Пиоли: Жалко е да вземем само точка от този мач

Треньорът на Милан Стефано Пиоли не скри разочарованието си от равенството 2:2 с Рома. Тимът му водеше с два гола до 87-ата минута, само че позволи равнене в края. Наставникът счита, че това тъждество е незаслужено, само че пък и скастри играчите си, че не са запазили фокуса си до последната минута.

" Направихме смени, с цел да извадим изтощените играчи и да прибавим прохлада, само че и с цел да пуснем Побега, Габия и Вранкс, които да ни дадат повече височина. Много тъпо е, че взехме единствено точка от този мач. След сходно показване мога да кажа на играчите, че желая да виждам същата игра и отсега нататък, само че те би трябвало също да знаят, че мачът се играе до 95-ата минута и би трябвало да са фокусирани до последния сигнал. Щом сме получили два гола от статични положения, макар че знаехме, че противникът е мощен в това отношение, това значи, че не сме били задоволително съсредоточени. Трудно ми е да приказвам с тима сега. До 87-ата минута изцяло заслужавахме успеха, само че най-после сами си усложнихме живота ", счита Пиоли.

Той се оплака и от натоварената стратегия и призна, че е отчаян, че разликата с водача Наполи още веднъж се усили на 7 точки.

" В момента не чакам други играчи да се възстановят в точния момент за идващия ни мач. Играем на всеки три дни и е мъчно с този претрупан график. Нямаме проблем с физическата устойчивост на тези, които са здрави, само че това не бе резултатът, който искахме. Неприятно е, че разликата с Наполи се усили, само че сега не обръщаме толкоз огромно внимание на това. По-важно е нашето показване, а ние би трябвало да играем по-добре, с цел да останем в борбата. Днес трябваше да играем по-добре, а в този момент ще би трябвало да бъдем по-добри в идващия мач ", добави експертът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР