Треньорът на Левски Славиша Стоянович няма да разчита на петима

...
Треньорът на Левски Славиша Стоянович няма да разчита на петима
Коментари Харесай

Петима от "Левски" ще пропуснат дербито в петък

Треньорът на " Левски " Славиша Стоянович няма да разчита на петима от футболистите си в дербито против " ЦСКА-София ". Отложеният дуел от XIII кръг на Ефбет лига ще се играе в петък от 18:00 ч. на ст. " Васил Левски "  и ще бъде излъчен по " Диема спорт ".

Заради санкции от Дисциплинарната комисия на БФС няма да играят Илия Юруков и Орлин Старокин. Твърдо навън са оперираните близнаци Борислав и Радослав Цоневи, както и Андриан Краев, който още лекува контузия. Според Dsport, Краев ще е подготвен за игра през януари. Националът Симеон Славчев пък е възобновен, само че Стоянович се колебае дали да го употребява в мача. 27-годишният халф дълго време лекуваше травма. От 10 август насам той е изиграл едвам един мач - при 0:0 с " Ботев " (Вр) на 3 октомври, след което още веднъж имаше проблеми с травмата си. Сега той тренира с главната група, само че му липсва игрова процедура. Плюс за словенския треньор е, че ще може да употребява Мартин Петков, който бе под карантина, откакто даде позитивен тест за COVID-19.

От Съдийската комисия оповестиха основния рефер за мача - Никола Попов. Негови асистенти ще са Мартин Венев и Мирослав Иванов, а четвърти арбитър ще е Георги Николов.

 

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР