Треньорът на Левски Николай Митов не показа никаква емоция след

...
Треньорът на Левски Николай Митов не показа никаква емоция след
Коментари Харесай

Ръководството да каже, ако прави нещо, заяви Николай Митов

Треньорът на " Левски " Николай Митов не сподели никаква страст след първата победа на тима си за новия сезон в Първа лига. Сините се постановиха с 2:0 над " Витоша " на " Герена ", само че дуелът мина към следващата информация за промяна на експерта.

" Аз не знам нищо и не мога да разясня, тези въпроси са към управлението. Опитвам се да си правя работата и каквото зависи от мен го върша. Ако нещо да се прави, управлението да каже. За Аврам Грант не знам нищо, бил съм на стаж при него ", разяснява Митов информацията, че Спас Русев ще се срещне с някогашния управител на " Челси " Грант.

Според него от сходни информации не печели " Левски ", тъй като се вкарва напрежение в тима, което се отразява на играта.

" Отбор не се прави с 15-20 дни подготовка, а се изисква време. Както виждате тук 8-9 години е едно и също, не става да махнеш 10 индивида, тъй като се получава лъкатушене. Най-важното е, че в този момент се гради нещо ново ", добави треньорът.

 Божидар Митрев счита, че непрекъснатите информации за треньорска промяна не правят добра работа на
© LAP.bg

Божидар Митрев счита, че непрекъснатите информации за треньорска промяна не правят добра работа на " Левски ".

След дуела с отбора от Бистрица и футболистите се сплотиха към мнението, че на " Герена " се насажда ненужно напрежение.

" Не знам кой печели от тези информации, само че се търсят кавги в " Левски ", каквито няма. Атмосферата е прелестна и всички футболисти почитат треньора. Сигурен съм, че нещата напълно скоро ще се подобрят ", сподели капитанът Божидар Митрев.

Авторът на първия гол с " Витоша " Антонио Вутов добави, че напрежението в " Левски " се вкарва извън.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР