Треньорът на женския ни национален отбор по волейбол Иван Петков

...
Треньорът на женския ни национален отбор по волейбол Иван Петков
Коментари Харесай

Треньорът на женския национален тим по волейбол: Искам като отбор да останем с трезви глави

Треньорът на женския ни народен тим по волейбол Иван Петков даде последния си брифинг преди старта на европейското състезание в Пловдив. Утре България се изправя против Гърция от 20:30 часа в зала " Колодрума " в мач от група " B ", в която са още Полша, Германия, Чехия и Испания.

" Имайки поради, че сме домакини на толкоз огромен конгрес, отговорността е доста огромна ", призна селекционерът.

" Опитваме да се абстрахираме от еуфорията към нас. Разбира се - доколкото е допустимо. Разбираме вниманието и отношението на хората. Очакванията са огромни, а настроението - приповдигнато. Искам като тим да останем с трезви глави. Ще покажем най-хубавия волейбол, на който сме способни. Българската аудитория е доста прочувствена и ще ни помогне ", продължи Петков.

" Вярвам, че семейството в Пловдив ще е огромен плюс за нас. Така щеше да бъде и във всеки различен български град. Феновете ни са потвърдили, че обичат волейбола. В Пловдив привикнаха със мощните изяви на Марица в последните години. Надявам се, че настроението ще се придвижи и на европейското. За нас най-съществен е идващият мач и акордирам тима към него. Не желая да разделям противниците. Световната класация е ясна и всеки знае кой до къде е стигнал. Няма смисъл аз да привилегировам някой тим ", сподели още Иван Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР