Треньорът на футболния Левски Георги Тодоров заяви, че няма намерение

...
Треньорът на футболния Левски Георги Тодоров заяви, че няма намерение
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Не бих си причинил да остана начело на "Левски"

Треньорът на футболния " Левски " Георги Тодоров съобщи, че няма желание да продължи да води " сините " и през идващия сезон. Причината са многото проблеми в клуба - финансови и спортно-технически.

" Моето бъдеще е тези 4 мача да ги изкарам. Не мога да си причиня това, което беше последните дни, на тези години. Не са водени диалози. Ако има потребност Сираков - да, постоянно съм подготвен да оказа помощ. В момента най-трудно е на него и на Тити Папазов, тъй като би трябвало да се обезпечи финансово клубът, а след тях съм аз. Ако има потребност, ще оказа помощ на клуба. Но нито са водени диалози, нито желая да си причиня това на тези години. Не е все едно по какъв начин ще минат тези 4 мача. Ние сме " Левски ", никой не прости отрицателен резултат. Няма значение кой е отговорен и кой не. Трябва да търсим положителни игри, млади футболисти ще влязат в идващите мачове и ще търсим максимума от това, което може да реализираме. Първо би трябвало да се види финансирането на клуба ", съобщи Тодоров.

Отборът от стадион " Георги Аспарухов " гостува на " Берое " на следващия ден (28 юни). Тодоров съобщи, че има разполагаем 19 футболисти за мача, като в групата попада Станислав Костов. Треньорът посочи, че двамата са имали спор, само че са изгладили връзките.

Снимка: Lap.bg

" Какъв спор може да има, като аз съм треньор, а той е играч. Какви ли работи не чух?! За мен не е обикновено да излизат неща от кухнята на тима. Има всякакви мениджъри, по този начин нататък. Истината е, че Станислав Костов ми се извини през вчерашния ден, през днешния ден се извини пред футболистите. Ще бъде в групата. Аз не съм от хората, които имат предпочитание да унищожат който и да е, само че няма да позволи да стане безредица. Това време е тежко, няма пари. Но пари не получава никой, а всеки си извършва отговорностите. И всеки би трябвало да знае какви са отговорностите. Анархия няма по какъв начин да стане. Какви ли работи не прочетох?! Тези неща би трябвало да са вътре в клуба. Решими неща са, не е нещо кой знае какъв брой тежко. Нормално - почувствал се е афектиран, реагирал е, младеж... Ако на него не простя - на по кое време. Плюс това е българин. Приключен е там казусът. Пред мен е сбъркал. Пита за неща, които вземам решение аз. Пожелавам му триумф, тъй като е нужно да вкара гол, за самочувствие. Зарадвах се, като вкара гол на " Арда ", тъй като знам какво е централен нападател дълго време да няма гол. За бъдещето за идващия сезон, би трябвало да се обърнете към управлението ", съобщи той.

" Нямам огромен избор. Имам тъкмо 19 индивида, през днешния ден трима са контузени - Симеон Славчев, Мохамед Насиру и Дени Алар. Проблемът е огромен. 19 индивида с юноши. Каргас е осъден. Мартин Райнов ще го размени. Проблемът е, в случай че Холмар Ейолфсон получи картон. Тогава става още по-тежко ", обясни Тодоров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР