Треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че тимът му

...
Треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че тимът му
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Респект към Левски, но искаме да ги бием

Треньорът на Черно море Илиан Илиев съобщи, че отборът му изпитва сериозен почит и почитание към Левски, само че все пак " моряците " ще излязат за победа в идния мач сред двата отбора. Специалистът бе безапелационен, че има случаи, в които единствено фланелката води грандовете към триумфа. Мачът сред Черно море и Левски е на 11 април от 19:45 часа на стадион " Тича " във Варна.

Илиан Илиев разяснява и контролата с Локомотив Горна Оряховица, която неговият отбор завоюва с 2:0.

" Не е добре да има 3 седмица пауза. Трудно е да желаеме от играчите мотивация в контролите, каквато демонстрират в формалните мачове. Затова и не се получи това, което исхакме - да има движение, темп на игра. Другата седмица ще гледаме да вдигнем интензитета ".

" Три седмици не са малко, само че ние сме длъжни да сме подготвени за идващите мачове. За 12 дни би трябвало да изиграем 4 срещи. Хубавото е, че някои от контузените футболисти се завърнаха. Това, което не ми хареса в контролата е темпото ".

" Знаем какъв Левски да чакаме в идния мач. Когато играеш с водещите тимове, с грандовете, от време на време и единствено фланелката ги води. Респект, почитание към Левски, само че естествено ние желаеме да победим в мача. Ще е мъчно. Касми отново почувства болки и по тази причина взехме решение да го запазим ".

" Хубаво е, че Илиан Илиев - младши дебютира за националния тим. Това е значимо за него и за клуба. Трябва да работи доста, с цел да продължи да върви нагоре. Младите би трябвало да схванат, че без работа не става. Във всеки един мач би трябвало да надграждаш ", сподели Илиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР