Треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич посвети снощния успех на

...
Треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич посвети снощния успех на
Коментари Харесай

Един Терзич: Тази победа е за Алер

Треньорът на Борусия Дортмунд Един Терзич посвети снощния триумф на неговия отбор в шампионата за Купата на Германия на нападателя на вестфалци Себастиен Алер.

Националът на Кот д`Ивоар дойде на " Сигнал Идуна Парк " това лято от Аякс, само че в средата на юли му бе открит израстък на тестисите, което наложи незабавното му овакантяване на лагера на Борусия Дортмунд, с цел да стартира лекуване.

" Липсва ни Себастиен всеки ден, липсва ни като човек. Обещахме му да стигнем до идващия кръг и сме щастливи, че го изпълнихме. Тази победа е за него ", разяснява Терзич след успеха с 3:0 против Мюнхен 1860.

Преди няколко дни пък самият футболист увери, че битката му с подлата болест върви по проект, откакто разгласява фотография в обществените мрежи, под която написа че първия стадий от лекуването му е минал по проект.

През предходната година Себастиен Алер прикова вниманието към себе си, откакто с екипа на Аякс означи цели 10 гола в груповата фаза на Шампионската лига, помагайки на тима от Амстердам да оглави подреждането в Група С с шест победи от шест мача.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР