Треньорът на Берое - Димитър Димитров, засипа с похвали лидера

...
Треньорът на Берое - Димитър Димитров, засипа с похвали лидера
Коментари Харесай

Херо след драмата с Ботев Пд: Показахме, че сме лабилни психически

Треньорът на Берое - Димитър Димитров, засипа с похвали водача на Ботев Пд Тодор Неделев. Той изясни и за какво отборът му е позволил поврат, откакто водеше с 2:0 в Коматево.

" Чувствата са смесени. Отлично начало за нашия тим, контролирахме целия мач през първото полувреме. Невероятен фаул на Тодор Неделев. Видяхме напълно друг състав. Това не бе нашият тим. Нашият отбор не бе на себе си през втората част. Хубаво е, че успяхме да изравним най-после. Според мен мачът приключи добре за нас ", съобщи Димитър Димитров.

" В тези моменти показахме темперамент - най-после. Но трябваше да го създадем при започване на втората част. Показахме, че сме душевен лабилни. Имаше анархия в нашия тим. Един гол оказа голямо напрежение в нашите редици ", продължи той.

" На полувремето им споделих, че мачът не е приключил. Но, когато не се опариш, не можеш да си обясниш аргументите и следствието. Даже пред очите ми е третия гол - трима на един бранители изгубиха обикновена топка. Представете си, в случай че Тодор Неделев не е в този тим. Ще е доста друго ", разяснява Херо.

" Уникалните осъществявания са повода за головете. Не е ужасно, че допуснахме три гола. Просто държанието ни през втората част бе притеснително. Лидерите би трябвало да подскажат на другите какво да вършат ", сподели още наставникът на старозагорския отбор.

" Съжалявам, че изпуснахме точките против ЦСКА 1948. Днес, в случай че не беше Тошко Неделев, мисля, че можеше да спечелим. Показахме недостатъци в играта си. Това бяха 30 минути от най-слабите ни ", добави Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР