Треньорът на Ал Насър Руди Гарсия, където ще играе звездата

...
Треньорът на Ал Насър Руди Гарсия, където ще играе звездата
Коментари Харесай

Треньорът на Ал Насър: Роналдо ще развие саудитския футбол

Треньорът на Ал Насър Руди Гарсия, където ще играе звездата Кристиано Роналдо, съобщи, че това е голяма крачка напред за футбола в Саудитска Арабия, заяви организация " Ройтерс ".

Роналдо, който бе свободен сътрудник след раздялата си с Манчестър Юнайтед преди началото на Световното състезание в Катар, мина в Ал Насър през предходната седмица с контракт за 2 години и половина, за които би трябвало да получи повече от 200 милиона евро съгласно медиите.

" Подписването на състезател от класата на Кристиано Роналдо е извънредно и способства за развиването на саудитския футбол ", сподели Гарсия, който е водил в кариерата си Лил, Рома, Олимпик Марсилия и Олимпик Лион.
 Стана ясно по кое време Ал Насър ще показа Кристиано Роналдо
Стана ясно по кое време Ал Насър ще показа Кристиано Роналдо

" Всички погледи са ориентирани към Рияд ", написаха от клуба

" Щастливи сме от прехвърлянето му. Първата ни цел е да го приспособяваме към отбора, с цел да се любува да играе за Ал Насър и да забавлява почитателите ", сподели още френският експерт.

Роналдо ще бъде показан на стадиона на тим " Мърсул Парк ", като се чака да го приветстват 25 000 почитатели.

Клубът, който води в Саудитската професионална лига, към този момент усили с милиони почитателите си в Инстаграм след привличането на португалеца.

37-годишният Роналдо е отбелязал 819 гола в кариерата си досега.

" Ние ще подкрепим останалите тимове в покупко-продажбите им със международни звезди. Кристиано, добре пристигнал в новия си дом ", сподели министърът на спорта в Саудитска Арабия Абдулазиз бин Турки Ал-Файсал.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР