Тренорът на Байерн Мюнхен Ханс Флик прие спокойно загубата от

...
Тренорът на Байерн Мюнхен Ханс Флик прие спокойно загубата от
Коментари Харесай

Флик обясни защо Байерн се провали

Тренорът на Байерн Мюнхен Ханс Флик одобри умерено загубата от Борусия Мьонхенгладбах. Баварците поведоха с 2:0, само че позволиха поврат с 2:3 и записаха второ проваляне от началото на сезона в Бундеслигата.

"Съперникът беше по-ефективен и се възползва от грешките ни. В първите 30 минути играхме добре и диктувахме темпото. Всичко обаче се реши от детайлите. Няколко пъти сбъркахме при изнасянето на топката и домакините ни наказаха ", разяснява Флик.

"При 2:3 не успяхме да се върнем в мача, макар че имахмевреме. Загубите са част от футбола. Неприятно е и сме разочаровани, само че можем да се сърдим единствено на себе си. Борусия не оставяше свободни пространства и разчиташе на контри. Всичко им се получи съвършено ", добави наставникът на Байерн.

Шампионите са отпред в класирането с 33 точки, само че може да правят отстъпка първата позиция на Република България Лайпциг, в случай че съставът на Юлиан Нагелсман завоюва дербито с Борусия Дортмунд.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР