Тренировките, вдъхновени от танците, са един от най-приятните начини да

...
Тренировките, вдъхновени от танците, са един от най-приятните начини да
Коментари Харесай

Лесни домашни тренировки, вдъхновени от танците

Тренировките, въодушевени от танците, са един от най-приятните способи да се раздвижите.

A есента е съвършеното време да заложите на малко ритми, вместо на изтощителни извършения във фитнес залата. Това е идеалният метод елементарно и занимателно да смъкнете непотребните килограми. С тях освен ще стегнете мускулите си, само че и ще станете доста по-гъвкави и преносими. Подготвили сме ви няколко тренировки, които може да вършиме в уютния си дом и в случай че ги практикувате най-малко няколко пъти седмично, напълно скоро може да се похвалите със плътно тяло като на Джей Ло.

1. 10-минутни танци за стегнат стомах
Няма нищо по-лошо от провиснал стомах. Опитайте тази високоенергийна подготовка, която бързо и елементарно ще тонизира тялото ви и то единствено за броени минути.

2. Тренировка но Бионсе
Как Бионсе стяга своята фигура? С танци, несъмнено, а това е тренировката, която би стегнала съвършено тялото единствено за 10 минути.

3. В ритъма на хип-хопа
Ритъмът на хип-хопа е съвършен за оживление на цялото тяло, тъй че в случай че харесвате този вид музика, наложително пробвайте тази подготовка.

4. Оформете дупе с бразилски танци
Всяка една от нас желае да има плътно и завършено дупе, а тези занимателни бразилски въодушевени танцови придвижвания, са съвършени за задачата.

5. Намалете темпото с балет
Искате ли нещо с по-ниска активност, само че въпреки всичко да постигнете съществени резултати с тялото си? Опитайте тази 15-минутна подготовка с балетни стъпки.



6. Пробвайте денс подготовка

Тази танцова подготовка е въодушевена от кино лентата „ Step Up: Революция “. Има ли потребност да споделяме освен това?

7. Любимата подготовка на Сара Джесика Паркър
Едва ли ще ви убедим по-лесно, само че идната подготовка е запазена марка на Сара Джесика Паркър. Актрисата вае страхотното си тяло с 60-минутно оживление, въодушевено от класическия балет.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР