Трансферът на капитана на Лион Набил Фекир в Бетис за

...
Трансферът на капитана на Лион Набил Фекир в Бетис за
Коментари Харесай

Лион замрази трансфера на Фекир в Бетис, играчът чака оферта от по-голям отбор

Трансферът на капитана на Лион Набил Фекир в Бетис за момента няма да бъде приключен, оповестява “Екип”. Причината е, че играчът се надява да премине в по-голям клуб от 10-ия в Ла Лига от предишния сезон.
Вчера медиите в Испания оповестиха, че международният първенец с Франция е на крачка от трансфер в Бетис. Смята се, че сумата по договорката е от порядъка на 25 млн. евро, като актуалният контракт на играча изтича идващото лято. Фекир пък бил подготвен да подпише за пет години против заплата от 6 млн. евро. Също по този начин, севилци са дали обещание да привлекат и по-малкия му брат Ясин Фекир, който е на 22 години, и да го постановат в първия си състав. Отборът чака да продаде звездата си Джовани Ло Селсо в Тотнъм за 70 млн. евро и по-късно да разгласи новото си попълнение. От Лион обаче са уверени, че Валенсия ще насочат предложение към Набил, който е приковал интереса и на Севиля.
Nabil Fékir's clan have hit the brakes on a move to Real Betis & expect a more established top European side to come in for the World Cup winner in the coming days, according to tomorrow's L'Équipe.
— Get French Football News (@GFFN) July 18, 2019 Както е известно, предишното лято той беше на крачка от трансфер в Ливърпул за 60 млн. евро, само че всичко пропадна в последния миг заради неразбираеми аргументи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР