Този понеделник носи активна и творческа енергия, и е подходящ

...
Този понеделник носи активна и творческа енергия, и е подходящ
Коментари Харесай

Хороскоп: Проблеми в работата за телеца, лъвът води спорове

Този понеделник носи дейна и креативна сила, и е подобаващ за дейни и решителни дейности. Но бъдете деликатни във финансовите интервенции. Ако сте упорити, всичко ще ви се получи. Отличен миг за предприемачество, търговия, пътешестване. Сърцето търси наслада, желае да живее пълноценно. Луната основава такива трептения, които ни улесняват да се измъкнем от депресията.

Овен

Днес нещата при вас ще вървят относително безпрепятствено. Опитайте се да се организирате към отговорностите си, тъй че да можете да ги изпълнявате без непряк напън и стрес. Имате всичко належащо, с цел да извършите всяка задача от листата си.

Телец

Изправени сте пред някои проблеми на работа, само че всичко, от което се нуждаете, е да останете спокойни и да се организирате. Бавно осъзнавате, че сте решили неправилно избрани хора и обстановки и по тази причина сте подготвени да преразгледате позицията си.

Близнаци

Изобщо няма да сте в въодушевление за работа на работното място, тъй че не се насилвайте с доста сложни и комплицирани задания през днешния ден. Навсякъде ви дебнат изкушения. Въздържайте се от желанието да харчите повече пари от плануваното.

Рак

Финансовите въпроси ви стресират и наподобява имате прекалено много разноски и финансови отговорности, които ви натоварват. Всичко, което би трябвало да извършите, е да потърсите спомагателни източници на приходи.

Лъв

Ще защитавате ползите си на работното място и няма да позволите на сътрудниците си да подкопаят самочувствието ви. Възможен развълнуван спор с колегата ви. Внимавайте какво казвате - има огромен късмет да кажете нещо, за което ще съжалявате.

Дева

Трябва да спрете да игнорирате и пренебрегвате колегата си и да го видите в нова светлина. Спрете да се препъвате в незначителни детайлности, да критикувате и да вършиме планини от къртичини.

Везни

Не мислете, че би трябвало да решавате всичко неотложно. Решавайте проблемите си един по един. Подгответе тактика и се пробвайте да предприемете справедлив метод, когато става въпрос за търсене на решения.

Скорпион

Вероятно мъчно ще е да се откри общ език с другите, защото сте по-нетърпеливи и раздразнителни от нормално. Поради това е по-добре да избягвате ненужни контакти, празни диалози и разногласия.

Стрелец

Денят минава доста умерено. Той е подобаващ за реализиране на плануваното по-рано. Преди да предприемете дейности, помислете още един път, с цел да не допуснете неточности. Не правете нещо, за което по-късно ще съжалявате.

Козирог

Един неотдавнашен безреден интервал е към своя край и скоро ще получите късмет да се прегрупирате и да продължите напред. Повишеният ви оптимизъм ще направи елементарно оправянето с всички проблеми, пред които може да се сблъскате. Хармоничната атмосфера ще ви помогне да осъществите проектите си.

Водолей

Вие сте взискателни и прецизни както към другите, по този начин и към себе си. Ситуациите от този ден ще ви разрешат да погледнете нещата по-реалистично, вярно да прецените опциите си и изобщо какво се случва към вас.

Риби

Този ден всичко ще ви се получава доста добре. Подходящо време за довеждане докрай на работата, която е почнала по-рано. Представителите на вашия знак имат чудесна опция да създадат живота си по-цветен и трогателен.

Автор: Ивелина Пенчева - астролог, tribune.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР