Този парламент беше мъртвороден и въпросът от самото начало беше

...
Този парламент беше мъртвороден и въпросът от самото начало беше
Коментари Харесай

Костадинов: Само в България е важно как се гласува, а не колко хора участват

Този парламент беше мъртвороден и въпросът през цялото време беше какъв брой тъкмо време ще издържи. Едва ли има някой, който да е сюрпризиран по метода, по който действа 48-ото Народно събрание. Това каза пред Българска национална телевизия водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Той добави, че когато няма държавно управление, е неуместно да се желае служебното държавно управление да се трансформира в участник в политическия развой. 
Прочетете още
По думите му в никакъв случай в нито една европейска страна не е имало значение по какъв начин се гласоподава, а какъв брой се гласоподава.

" В България явно не е значимо какъв брой хора гласоподават, и даже не по какъв начин се гласоподава, а кой управлява гласуването - този който ръководи страната ", сподели още Костадинов. 

И напомни, че ГЕРБ сътвориха модела на машинното гласоподаване. " Те избраха тези машини. И в този момент сега са недоволни от тях, тъй като не управляват машините. Ние бяхме единствените, които предложихме да престане съществуването на " Информационно обслужване " - държавната компания, която брои гласовете и оформя изборния резултат. Тя би трябвало да бъде закрита, тъй като е неконтролируема от българските партии ", сподели още водачът на " Възраждане ". 

Според него най-хубавото решение към този момент са предварителни избори. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР