Той е известен с това, че обикновено неговите твърдения не

...
Той е известен с това, че обикновено неговите твърдения не
Коментари Харесай

Борисов: Габровски сам събира екип, който да е максимално отдалечен от всички партии

Той е прочут с това, че нормално неговите изказвания не са истина и щеше да ми е по-интересно какво мисли за " Джемкорп " или обединението " Лукойл ". И в това време какво мисли за декларацията на ГЕРБ, в поддръжка на украинската православна черква, това съобщи водачът на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов по адрес на съпредседателя на " Демократична България " Атанас Атанасов.

" Миграционният напън може да бъде спрян единствено посредством съдействието на Турция и с посредничеството на Европейския съюз. Това, което години наред правехме ", продължи някогашният министър председател.

Преди две години нулева миграция при ГЕРБ, а в този момент виждате какъв безпорядък е. Гинат служители на реда, всеки ден задържат каналджии, сподели още Борисов.

" В момента в София професор Габровски самичък събира екип, който да е оптимално далечен от всички партии. Това е единственият метод да има държавно управление ", съобщи водачът на ГЕРБ във връзка с сформирането на кабинета с първия мандат.

Според него няма никакъв късмет за държавно управление на малцинството сред " Продължаваме промяната " и " Демократична България ".



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР