Той добави, че отношенията между Китай и Съединените щати са

...
Той добави, че отношенията между Китай и Съединените щати са
Коментари Харесай

Китай: Конфликт със САЩ ще доведе до глобална катастрофа

Той добави, че връзките сред Китай и Съединените щати са нещо " повече от двустранни връзки ". В същото време Ли Шанфу означи, че страната му се стреми към разговор с Вашингтон.

„ Международната общественост чака с неспокойствие постоянни връзки и е обезпокоена от всеки евентуален спор или борба. Не може да се отхвърли, че сериозен спор или борба сред Китай и Съединените щати ще се трансформира в отвратително злополучие за целия свят “, сподели Ли Шанфу, говорейки на интернационалната конференция за сигурност „ Диалог Шангри-Ла “ в Сингапур.

По време на речта Ли Шанфу означи, че Китай и Съединени американски щати са „ разнообразни един от различен по доста способи “.

„ Това обаче не би трябвало да им пречи да търсят обща основа и общи ползи за разширение на двустранните връзки и задълбочаване на съдействието “, добави той. Според него Пекин е подготвен да работи за основаването на отворена, приобщаваща, транспарантна и равнопоставена рамка за съдействие в региона на сигурността в Азиатско-тихоокеанския район.

В речта...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР