Това заяви пред Българската национална телевизия преизбраният за зам.-председателят на

...
Това заяви пред Българската национална телевизия преизбраният за зам.-председателят на
Коментари Харесай

ГЕРБ тръгвали към нови избори. Въпросът за лидера в Борисовата партия не стоял

Това съобщи пред Българската национална телевизия избраният отново за зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов след конгреса на партията.

В признатата декларация се показва курс към предварителни избори, съставяне на избирателен щаб, държавно управление в сянка и да са “безкомпромисна опозиция”. По думите на Митов против ГЕРБ се води война и има потребност от мощно водачество. Партията била обединена към “Генерала”, безапелационен беше Митов.

Според Даниел Митов те постоянно са се опитвали да оказват помощ на държавните управления - - и служебните, и настоящето - с градивни ясни препоръки.

" Когато лятото предложихме да ребалансират енергийния микс, да компенсират бизнеса доста съществено, тъй че да не влезем в серпантина от покачване на цените, те не ни послушаха, тогава и синдикатите се съгласиха с нас, не ни послуша и настоящето държавно управление и виждате до какви обстановки стигнахме ", уточни зам.-председателят на ГЕРБ.

Спекулата е част от пазарната стопанска система по принцип, само че сега най-големият търгаш сега е страната, съобщи Даниел Митов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР