Това съобщи прессекретарят на началника на Одеската областна военна администрация

...
Това съобщи прессекретарят на началника на Одеската областна военна администрация
Коментари Харесай

Пропаганда по Кремълски: Чумна епидемия в Одеса щели да предизвикат украинците

Това заяви прессекретарят на началника на Одеската регионална военна администрация Сергей Братчук.

По-специално, Министерството на защитата на Руската федерация разгласи: Ръководството на Одеската регионална военна администрация и въоръжените симли на Украйна имат намерение да разположат комплекс за противовъздушна защита или негов модел в гъсто обитаем регион на града - покрай районната станция за кола за спешна помощ, " където среща се гробището на жертвите на чума “.

Московските сили настояват, че при положение на съветски удар по този обект, украинската страна има намерение да популяризира информация в медиите за възникването на биологична заплаха в Одеса по виновност на въоръжените сили на Руската федерация. В същото време съветското министерство на защитата декларира, че при положение на удар по обекта от силите на Кремъл, ще пострадат стотици мирни поданици на Одеса, само че въоръжените сили на Украйна ще бъдат отговорни за случилото се.

Според Братчук сходна подправена вест е част от информационно-психологическата интервенция на Русия, предначначена да всее суматоха измежду украинците и да окаже напън върху международната общественост да понижи равнището на поддръжка си за Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР