Това са Алианц България, Алианц България живот, БАЕЗ, Дженерали Застраховане

...
Това са Алианц България, Алианц България живот, БАЕЗ, Дженерали Застраховане
Коментари Харесай

Надзорът съгласува избора на пет застрахователни дружества за одитори

Това са Алианц България, Алианц България живот, БАЕЗ, Дженерали Застраховане и Джи Пи Презастраховане

Комисията за финансов контрол (КФН) издаде пет решения, с които съгласува избора на застрахователни компании за инспектори, които да ревизират и заверят годишните им финансови доклади за 2017 г.

Надзорът утвърди избора на ЗАД " Алианц България " АД на " КПМГ България " ООД и " АФА " ООД като инспектори за инспекция и легализация на годишните финансови доклади за 2017 година на застрахователното сдружение.

С друго свое решение КФН съгласува избора на ЗАД " Алианц България живот " АД същите инспектори да извършат инспекция и легализация на годишните финансови доклади за 2017 година на застрахователя.

КФН съгласува избора на " Българска организация за експортно обезпечаване (БАЕЗ) " ЕАД на " Грант Торнтон " ООД и " Бул Одит ” ООД като инспектори за инспекция и легализация на годишните финансови доклади за 2017 г.

Съгласуван е изборът и на " Дженерали Застраховане " АД на " Ърнст и Янг Одит " ООД и " АФА " ООД като инспектори, които да извършат инспекция и легализация на годишните финансови доклади за 2017 г.

С настрана решение е координиран и изборът на " Джи Пи Презастраховане " ЕАД на " Ърнст и Янг Одит " ООД и " АФА " ООД като инспектори, които да извършат инспекция и легализация на годишните финансови доклади за 2017 година на застрахователното сдружение.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР