Това показва разследване на Българското национално радио. През изминалите на

...
Това показва разследване на Българското национално радио. През изминалите на
Коментари Харесай

Ексминистърът Ангелов хванат в нарушение заради предпазните средства на изборите

Това демонстрира следствие на Българското национално радио.

През миналите на 4 април здравното министерство направи доставки по Закона за изключителното състояние за над 2,1 милиона лв..

ФрогНюз напомня, че защитните средства за изборната администрация трябваше да бъдат обезпечени поради епидемията от COVID-19. За да се подсигурява сигурността на членовете на РИК бяха подсигурени и ваксини за искащите.

Не е ясно към днешна дата кой ще подсигури защитни средства за изборната администрация на 11 юли. Новите регионални шефове не знаят. Няма и предписание от министъра на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров по какъв начин ще бъде проведена доставката на персонални защитни средства и дезинфектанти за идните парламентарни избори.

" Ще се подготвим да търсим лицензирани, със документи дезинфектанти. Ще се консултираме с моите сътрудници в прилежащите области по какъв начин да го предотвратим да не стане като предния път “, съобщи новият регионален шеф на Велико Търново Георги Гугучков, визирайки следствието на БНР, с което беше потвърдена доставката на дезинфектанти за изборите със наличие, друго от изписаното на етикета.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР