"Това не е вирус, а алергия към електромагнитни частички. Разболяват

...
"Това не е вирус, а алергия към електромагнитни частички. Разболяват
Коментари Харесай

Проф. Ганев разказа за сензационен начин за лечението на К-19 ВИДЕО

"Това не е вирус, а алергия към електромагнитни частички. Разболяват се тези хора, които имат огромни електромагнитни съмнения – даже неживата природа реагира на въздействията на електромагнитните талази. Например група Б е доста по-възприемчиви от нулева кръвна група. Разболяват се хора, чиито електромагнитен набор е в необятен диапазон, другите безусловно са имунизирани. Вирусът е 90 % мит ". Това разкри по Kanal 3 проф. Жеко Ганев, академик и откривател.

Проф. Жеко Ганев
"Занимавам се с високоенергийни източници и сме създали системи за филтриране на питейни отпадъчни води и на мощно нечисти въздушни маси ", изясни той.

"Във всеки един от нас има повече от 200 вируса, те са нормални. Вирусът не трябваше да ни изненадва, трябваше да бъдем готови – с епидемиите от птичи и свински грип. Не считам, че COVID-19 е основан в лаборатория, само че причина е индивидът – разрешили сме среда, в който той може да мутира и да се развива ", сподели още професорът.

"Магнитното поле на Земята отслабва тук-там с 15 %, количеството на позитивните йони отслабва, по този начин вирусът получава нужната външна сила. Вирусът не е толкоз заплашителен, не би трябвало да ни плаши – повече от 200 млн. годишно прекарват вирусни инфекции ", успокои гостът.

"Вирусът се възбуди от пожарите в Австралия и Бразилия. Вирусите са мъртви наночастички, мъртви са и не могат да се развъждат, репликират в човешката клетка. Отрицателните кислородни йони са най-важни, в случай че ги няма, организмът се срутва ", обясни изобретателят.



"Вирусът в действителност съществува, само че не е какъвто ни се показва. Лекарствата не лекуват, а единствено стабилизират електромагнитното поле. Трябва да създадем тъй че негативните йони да са повече от позитивните, откогато дадохме йонизатор на старозагорската болница, няма инфектирани лекари ", разкри той.

"Има нарастване на въглеродния двуокис в черния дроб когато няма задоволително негативни йони в организма, основава се мраморна пелена ", приключи проф. Жеко Ганев.

Проф. Иво Петров, кардиохирург, от своя страна показа: "Това са йонизатори, които йонизират въздушната среда и водата. Имаме 6 пациенти, третирани с банкет на йонизирана вода. Има ин-витро резултати, демонстрират, че понижава десетократно цифрата всички бактерии ".

"Тази методика дава вяра за предотвратяване. Физическите способи на влияние от вид на йонизирани кислородни молекули в действителност влияят, тъй като вирусът е на границата сред живото и неживото ", съобщи той.


Цялото изявление проследете във видеото:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР