Това не е първият подобен случай в историята. Шпионският елемент

...
Това не е първият подобен случай в историята. Шпионският елемент
Коментари Харесай

Димо Гяуров разкри какво иска да ни каже Путин с отравянето на Скрипал и дъщеря му

Това не е първият сходен случай в историята. Шпионският детайл не може да бъде разграничен от политическия. Новото е, че се оформя единно мнение на НАТО по въпроса.

Това сподели пред Нова телевизия ръководителят на Асоциацията на разузнавачите от запаса Горан Симеонов във връзка случая с отровения във Англия някогашен съветски разузнавач Сергей Скрипал и щерка му. Това е детайл от целенасочени политически дейности. На Тереза Мей й трябват дейности, които да й обезпечат поддръжка, добави Скрипал.

Тук става дума за държавен тероризъм и по тази причина реакцията е толкоз мощна. Ако информацията е вярна, имаме нахлуване, съобщи някогашният началник на Националната разследваща работа Димо Гяуров.

Това би могло да бъде направено от Русия при положение, когато Путин желае да потвърди, че може да доближи на всички места с всевъзможни злокобни средства. Това изцяло се връзва с демонстрацията на нови оръжия от предходната седмица. То е и за вътрешна, и за външна приложимост, разяснява Гяуров./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР