Това национална позиция ли е или лично мнение на министъра“,

...
Това национална позиция ли е или лично мнение на министъра“,
Коментари Харесай

Ген. Съби Събев: Стефан Янев сътвори гаф

" Това национална позиция ли е или персонално мнение на министъра “, пита първият ни народен боен представител в основната квартира на НАТО в Брюксел

" Мисля, че новият ни министър на защитата Стефан Янев сътвори гаф. Не може преди срещата на министрите на защитата на НАТО за взимане на решения по нуждата от прекосяване към засилено съюзно наличие в България и Румъния, българският министър да прави сходни изказвания “, написа на страницата си във Facebook ген. Съби Събев, първият народен боен представител в основната квартира на НАТО в Брюксел, след приемането на България в Алианса. 

" Това национална позиция ли е или персонално мнение на министъра. Така ли се схваща у нас политическата ни взаимност със съюзните страни от НАТО? Та страната ни е към този момент 17 години в Алианса. Ще се научим ли по какъв начин се отстояват общосъюзните ползи на НАТО по сигурността и защитата? Откога укрепването на сдържащите и отбранителните качества на НАТО е във щета на националния ни интерес? “, попита натовският военачалник.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР