Това народно събрание свърши повече работа от миналото и това

...
Това народно събрание свърши повече работа от миналото и това
Коментари Харесай

Бабикян: Това НС свърши повече работа от миналото

Това национално заседание свърши повече работа от предишното и това е хубавото, с което можем да го запомним. Това мнение изрази в ефира на Дарик Арман Бабикян.

Липсата на кабинет е неприятна, само че е второсстепенна по значимост, по-важното е съществуването на парламент, който желае да прави промени, акцентира той.

Реформите се вършат в Народно събрание, ние непрестанно стопираме неговата работа, а той може да организира промени, сподели още Бабикян.

Единение в името на какво? - попита Бабякиян в отговор на тезата, издигната от Летифов от Движение за права и свободи, за единство. Когато ГЕРБ и Движение за права и свободи се бият юначен в комисиите против всяка смяна, там се вижда истината. Тези хора със зъби и нокти се борят против всяка промяна и смяна, акцентира той.

Начинът на ръководство, на разпоредбите, това би трябвало да се промени, бе безапелационен Арман Бабикян.

Квадратни униформени глави, по този начин назова Бабикян огромна част от депутатите, като акцентира, че те носят отговорност пред гласоподавателите, а не пред партийните шефове.

Няма по какъв начин да се притисняваме от това, че хора като Петков и Василев се появяват в политическото пространство, в противен случай, трябвата още като тях, разяснява Арман Бабикян.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР