Учителка скубе, бие и малтретира деца от детска градина във

...
Учителка скубе, бие и малтретира деца от детска градина във
Коментари Харесай

СКАНДАЛНО! Учителка скубе, бие и малтретира деца от детска градина във Велинград

Учителка скубе, бие и малтретира деца от детска градина във Велинград. Клипове, качени във обществените мрежи демонстрират, по какъв начин възпитателка от Иновативна детска градина „ Фантазия бие децата от градината.

Родителите са разпознали дамата от клипа. Според бащата на едно от измъчваните деца няколко пъти синът му се е прибирал с белези по лицето или тялото.

„ Казах на леличката, която е там, само че те единствено отхвърлят. Казват, че сред децата стават тези разногласия и най-после получих клипа, който сте гледали. Детето ми не е толкоз огромно и не е от разговорливите, само че на няколко пъти изяснява, че щял да слуша, тъй като вуйна Нели нямало да го затваря в тоалетната, сподели Петър Томанов.

СКАНДАЛНО! Учителка скубе, бие и малтретира деца от детска градина във Велинград 30.05.24 08:38 СРАМ:Гневни шуменци замеряха с яйца Борислав Гуцанов(СНИМКИ/ВИДЕО) 30.05.24 08:22 Северна Корея още веднъж изстреля балистични ракети с дребен обхват (ВИДЕО) 30.05.24 08:08 Корнелия Нинова шокира бедните социалисти с доста скъпи и първокласни обувки(СНИМКИ) 30.05.24 07:55 Володимир Зеленски: Подготвяме се за всяка по-нататъшна вражеска интензивност (ВИДЕО) 30.05.24 07:39

Той търсил директорката на детската градина, само че кабинетът ѝ непрекъснато бил заключен.

„ Все отсъства някъде по работа. Аз желая да си изместя детето в друга група, само че не мога да го направя, тъй като непрекъснато я няма. Други родители също са се оплаквали, споделят, че и те са откривали белези по телата на децата си и все са им казвали, че децата се бият “, добавя още възмутеният родител.

Жителите на Велинград са възмутени от случая и приканват институциите да вземат ограничения.

SafeNews напомня, че при различен сходен случай, родители на деца в детска градина в Бистрица алармират за редовно неглижиране на децата от страна на възпитателите. По думите им те се прибират с рани по главата и синини по тялото, тъй като са оставяни без контрол.

Родителите описаха съответни случаи, при които децата са потърпевши.

„ Смятам, че огромна част от личния състав се затруднява в грижите. Няма задоволително педагози, които да покрият напълно развъждането на децата и те постоянно остават сами ”, описа майка, чието дете посещава детската градина.

Източник: Българска национална телевизия

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР