Това, което ние направихме – потвърдихме нашата заявка, че ще

...
Това, което ние направихме – потвърдихме нашата заявка, че ще
Коментари Харесай

Петков: Не искаме 8 млрд. лв да отидат при 8 човека, вместо при хората

Това, което ние направихме – потвърдихме нашата поръчка, че ще бъдем оптимално диалогични с третия мандат, в случай че бъде даден на съществуващите съдружни сътрудници, съобщи пред публицисти министър-председателят в оставка Кирил Петков след края на консултациите при президента за сформиране на държавно управление.

Ще създадем всичко допустимо да не влезем в политически риск, който ще бъде един спомагателен удар върху България и осъзнаваме тази отговорност, сподели Петков. Единствената цена, която не сме подготвени да платим в тази диалогичност, е цената - хора, които не са в Народното събрание да взимат решения за големи публични средства. Ако нашите сътрудници съумеят да създадат допустимо да няма задкулисие, от което идващото държавно управление да зависи, ние сме напълно там да бъдем диалогични и да приказваме, сподели Кирил Петков, представен от Българска телеграфна агенция.

На въпрос дали ще поддържат мандата на Има Такъв Народ Петков сподели, че първо желаят да видят при кого ще отиде мандатът. Трябва да избегнем политически риск. Не желаеме 2 милиарда лева вместо да вървят при хората, да отидат при осем индивида, уточни Петков. Личните кандидатури изобщо не са от значимо значение. Най-важното сега е да сме сигурни, че има парламент, който може да поддържа това държавно управление, означи министър-председателят в оставка.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР