Това, че хората понякога виждат своите бъдещи печалби от лотарията,

...
Това, че хората понякога виждат своите бъдещи печалби от лотарията,
Коментари Харесай

Жена сънува числа, попълни фиш и удари джакпота

Това, че хората от време на време виждат своите бъдещи облаги от лотарията, е меродавен факт, при което това нещо, в случай че не се случва постоянно, най-малко се случва периодичен.

Очевидно такова "чудо " се е случило с американката Роуз жетър - жителка на град Питсбърг.

Роуз видяла в съня си цифрите 7-12-14-21-27, попълнила новогодишен фиш на Cash 5 "Лотарията на Вирджиния " и… спечелила 100 000 $.

Жената признава, че вещият сън ѝ се присънил много от дълго време, като в началото тя не повярвала на числата и даже се постарала да ги не помни.

Те обаче по този начин и не излезли от главата ѝ. И ето дни преди Нова година тя си купува фиш, попълня го, пуска го и си отдъхва облекчена.

Жената имала чувството, че просто трябвала да направи това, с цел да се освободи от оня сън и наред да го не помни. Но, не. Скоро тя схванала за солидния
джакпот. Как в този момент да не се има вяра на сънищата?

През 2014 година нещо сходно се случи и с келнер в ресторант във Англия, който също видял късметлийските цифри в съня си. Той споделил странната смешка на своето подсъзнание с шефа си. Мъжът пък на собствен ред решил да употребява числата и пуснал фиш. В резултат бил извоюван огромен
джакпот. За страдание притежателят на ресторанта оставил парите единствено за себе си.

През май предходната година съвсем 100 000 $ завоюва жена от град Балтимор, която в съня си получила късметлийските цифри от "странен човек ". Сънят ѝ се присънил преди повече от 20 години, през които дамата непрекъснато употребила числата. Но внезапно...

Както настояват публицистите, които взимат изявленията от лотарийните късметлии, хората постоянно виждат в съня си печелившата композиция. Но едните считат това за нелепост и незабавно не помнят, другите, в противен случай, с всички сили желаят да се допрян към тайната на вещия сън и от време на време съумяват.

Тоест, особено търсят в съня си нужните числа, като за задачата съществува даже специфична методика, само че в действителността нищо не им се получава.
Както виждаме, настойчивата американка от Балтимор въпреки всичко е съумяла да реализира своето, а сегашната ни героиня някой свише освен е подарил щастливите числа в съня ѝ, само че и е разрешил дълго време да не ги не помни.

Как всичко това може да бъде обяснено?

Работа на подсъзнанието, споделят психолозите. Но тогава се получава, че то може да вижда в бъдещето и всеки е ясновидец.

Превод и редакция: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР