Това безспорно е знак, че в руската стратегия нещо не

...
Това безспорно е знак, че в руската стратегия нещо не
Коментари Харесай

Доц. Пламен Ралчев: Вероятно ставаме свидетели на нов етап от войната в Украйна

„ Това несъмнено е знак, че в съветската тактика нещо не е сработило. И украинските сили са съумели да се провеждат, с цел да осъществят тази контраатака. “ Така доцент Пламен Ралчев, учител в катедра „ Международни връзки “ в УНСС, разяснява триумфа на украинската контраатака от последните дни.

„ По-интересни са индикациите, които разнообразни анализатори, наблюдаващи, даже разследващи служби споделят, че са в ход разнообразни интервенции, както от съветска, по този начин и от украинска страна, на прегрупиране. И основаване може би на някакви нови прокси формирования, които ще бъдат включени в идващ стадий от военните дейности “, означи той.

„ Вероятно в този момент сме очевидци на един стадий на пренастройване и влизане в нов стадий от войната. Тази война няма да завърши бързо и скоро, аз през цялото време на военните дейности дублирам тази своя теза. Тя ще претърпява разнообразни метаморфози, в това число и със основаването на паравоенни групи и мултиплицирането им, които ще вкарат спомагателен детайл на неустановеност и несигурност в тези бойни дейности “, счита доцент Ралчев.

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР