Тотнъм може отново да опита да привлече Адама Траоре, съобщават

...
Тотнъм може отново да опита да привлече Адама Траоре, съобщават
Коментари Харесай

Тотнъм отново ще се пробва за Адама Траоре

Тотнъм може още веднъж да опита да притегли Адама Траоре, оповестяват медийни източници. „ Шпорите “ се пробваха да привлекат Траоре предишното лято, когато бяха водени от някогашния ментор на Уулвърхемптън Нуно Еспирито Санто.

Санто бе уволнен и сменен от Антонио Конте, само че италианецът е податлив да закупи футболиста. Конте и Тотнъм виждат Траоре като уинг бек, предава "The Athletic ", и имат вяра, че той може да обезпечи повече опасност в атакуващ проект от тази позиция от сегашния първи избор на поста в клуба – Емерсон Роял.

Бившият управител на Челси преквалифицира Виктор Моузес в уинг бек, когато двамата бяха дружно на „ Стамфорд Бридж “, и може да се опита да направи нещо сходно и с испанския национал. Предвид обстоятелството, че лондончани не желаят да харчат безсистемно на пазара през януари, Траоре може да бъде разполагаем, в случай че Мат Дохърти бъде изпратен назад в някогашния си клуб, или чартърен, или за непрекъснато.

На 25-годишния Траоре му остава още година и половина до края на контракта, като той е оценен на 20 млн. паунда – сума, която ще изчезне през лятото, когато към този момент може да мисли за това да напусне със свободен трансфер.

Tottenham are reportedly keen to reignite their interest in Wolves star Adama Traore
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР