Тотално променена и посърнала изглежда последната жена в живота на

...
Тотално променена и посърнала изглежда последната жена в живота на
Коментари Харесай

Жената на Милен Цветков със страшна прогноза за 2020

Тотално изменена и посърнала наподобява последната жена в живота на известния водещ Милен Цветков. Астроложката Милена Иванова-ЕА върви напълно в черни облекла и не крие, че е съкрушена от злополуката навърх Великден, когато почина обичаният й мъж. Тя е скъсила косата си до раменете, като я е боядисала няколко нюанса по-тъмнорусо. Опитвала се да изясни нещастието посредством цифрите, правила за следващ път сметки и била сигурна, че съдбовният 19 април не би трябвало да е последният на земята за Милен.

В нравствен аспект също не намирала пояснение за станалото, тъй като кармата на Цветков била чиста. Спасение за тъгата си намирала в работата си, само че към изчисленията прибягвала по-интензивно, откакто минали 40 дни от нещастието.”През 2020 ще има доста разводи. Ще се наложи да преживеем страхове, да се разплатим кармично посредством болест, паника-масова и персонална, стрес.ще се учим да се оправяме независимо.

Активира се една сила на нерешителност, която води до появяването на проблемите с белите дробове, очите, счупвания на крака, гибел, само че гибелта постоянно се случва.през идните месеци ще би трябвало да си платим сметката, тъй като безвъзмезден обяд в действителност няма в живота.Дойде време разделно-хората ще се пречистят, с цел да продължат по нов метод. Ние сме в година 4, което демонстрира, че здравето ни е застрашено.Съветвам да подбирате храната си, въпреки че това е мъчно.Изключително значимо е да се разделим с непотребните килограми, да хапваме зелено, тъй като това е значим за здравето цвят”, разкрива ЕА.

източник:Уикенд

фотография:фейсбук милена иванова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР