Тоталната разруха в един от най-големите футболни клубове от близкото

...
Тоталната разруха в един от най-големите футболни клубове от близкото
Коментари Харесай

Бездомници в Нефтохимик: Футболисти на Левски и ЦСКА на улицата!

Тоталната съсипия в един от най-големите футболни клубове от близкото минало продължава с цялостна мощ. От понеделник няколко играчи на бургазлии са изгонени от квартирите си и се прибраха по родните си места, научи ФАКТИ . На други е бил спрян токът в квартирите, а те нямат опция да го платят, тъй като не са получавали заплати. Любопитното е, че става въпрос за футболисти, преотстъпени от Левски и ЦСКА. Това са Петър Иванов и Даниел Иванов, които са напуснали Бургас след срама пред хазяите.

Футболистите търсят среща с управлението, което на този стадий не се появява на стадиона, даже за мачовете на отбора. Всичко това слага идващите срещи на отбора от шампионата под въпрос.

Припомняме, че нa 20 oктoмври Нeфтoхимик ce cдoби c нoвo ръкoвoдcтвo, a нa прoвeдeнoтo Oбщo cъбрaниe нa aкциoнeритe бe ocвoбoдeн cтaрият Упрaвитeлeн cъвeт и бяхa избрaни 3-мa нoви члeнoвe – Aндрeй Рунчeв, Вeлиcлaв Илчeв и Кocтaдин Джaмбaзoв, от които се очвакваше да стабилизират именития бургаски клуб..

Въпреки всички несгоди, които не престават в тима от много време, отборът не е побеждаван в последните два мача при новия треньор Николай Кръстев. В последната среща Нефтохимик изпусна успеха в 95-ата минута против Янтра Габрово.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР