Тотална дезинфекция на къмпинга край Созопол, в който един мъж

...
Тотална дезинфекция на къмпинга край Созопол, в който един мъж
Коментари Харесай

Дезинфекцират къмпинг край Созопол заради заразен

Тотална стерилизация на къмпинга край Созопол, в който един мъж се оказа с ковид бе оповестена през днешния ден. В момента индивидът е в Инфекциозната болница в Бургас, няма съпътстващи болести, а схваща, че е болен, откакто му става зле и негов комшия по каравана го води в болница, оповестява бТВ.

Няма съображение за затваряне на къмпинга, в случай че се съблюдават противоепидемичните ограничения, споделиха от Здравната ревизия в Бургас.

Съседът му е под карантина в караваната си и ще му бъде изработен тест, откакто се дезинфекцират и двете, към този момент не се планува затваряне на целия къмпинг.

Мъжът с COVID-19 не е контактувал с никого, бил е самичък в караваната си. Той се е почувствал нерадушен в София и е решил да се лекува на чист въздух.

Санитарните пространства се обработват с белина, споделиха от къмпинга. Ще има налични антибактериални гелове за почиващите.

Специалист изясни, че са взети ограничения още при започване на летния сезон и е обработен даже плажът, както и тревните площи до края на пътя. Тази стерилизация е направена двукратно. Препаратът е безвреден, употребява се в доста от общините и не е на хлорна основа.

Ще се прави всеобща стерилизация на 7 дни, увериха от къмпинга.

Няма отлив на къмпингуващи, а сега има 50-60 индивида.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР