Торино нанесе първа домакинска загуба на Удинезе, след като надделя

...
Торино нанесе първа домакинска загуба на Удинезе, след като надделя
Коментари Харесай

Торино нанесе първа домакинска загуба на Удинезе

Торино нанесе първа домакинска загуба на Удинезе, откакто надви на “Дачия сцена ” с 2:1 в мач от 11-ия кръг на Серия А. Попаденията за “биковете ” бяха дело на Ола Айна (14’) и Пиетро Пелегри (69’), а за “фриуланите ” прецизен бе Жерард Деулофеу (26’).

Гостите започнаха по-добре дуела и можеха да поведат още в 13-ата минута, когато Саша Лукич стреля рисково до гредата. В идната минута обаче Алексей Миранчук прати топката към Ола Айна в наказателното поле и той откри резултата за 1:0.

Домакините обаче подвигнаха темпото и Деулофеу пропусна отлична опция за попадение единствено пет минути по-късно. Именнно испанецът се възползва от сериозна неточност в защитата на Торино в 26-ата минута и възвърне равенството за 1:1. До края на полувремето двата отбора си размениха по още едно положително състояние за гол, само че положителни намеси на вратарите не разрешиха нови голове.

След почивката футболистите на Удинезе заиграха по-добре и последователно постановяваха своя темп в търсене на цялостен поврат. Противно на логиката обаче в 69-ата минута Радонич откри Пелегри и той шутира в десния ъгъл за 1:2 в интерес на гостите.

До края на дуела “фриуланите ” още веднъж пробваха да наложат напън, само че по този начин и не съумяха да се доберат най-малко до изравнително попадение. Въпреки загубата Удинезе се намира на шестото място в класирането с 21 точки. Торино е единствено три места по-надолу с 14 точки.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР