Топлото време и настъпилото лято отново изпратиха десетки хиляди българи

...
Топлото време и настъпилото лято отново изпратиха десетки хиляди българи
Коментари Харесай

Българския „десант“ към Гърция задръсти ГКПП-тата

Топлото време и настъпилото лято още веднъж изпратиха десетки хиляди българи към Гърция, Огромно количество наши коли се насочиха в почивния ден към югозападната ни съседка. От Главна дирекция "Гранична полиция " осведомят за засилен трафик на Граничен контролно-пропусквателен пункт - Кулата, Маказа, Златоград и Илинден на границата с Гърция.

Интензивно придвижване на леки коли за излизане от страната, без струпване от изчакващи, има на граничните пунктове Златоград и Кулата, където е засилен трафикът и на рейсове. За влизане в страната на Кулата има към 700 м колона от изчакващи товарни коли, съобиха от Министерство на вътрешните работи.

Натоварено е и придвижването през Граничен контролно-пропусквателен пункт – Маказа, има към километър изчакващи коли на българска и на гръцка територия. Работи се на две трасета на вход и излаз.

Слаб е трафикът през Граничен контролно-пропусквателен пункт – Капитан Петков челник и Ивайловград, а през Граничен контролно-пропусквателен пункт – Илинден е засилено придвижването за влизане в страната, без струпване на изчакващи транспортни средства.

В следобедните часове се чака увеличение на трафика към България през Граничен контролно-пропусквателен пункт – Маказа. Пътуващите могат да употребяват и прилежащите гранични пунктове с Гърция – Капитан Петко челник, Ивайловград и Златоград, поучават от Групово дело "Гранична полиция ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР