Топлофикация София засега няма да спира парното. Това гласи съобщение

...
Топлофикация София засега няма да спира парното. Това гласи съобщение
Коментари Харесай

Топлофикация София засега няма да спира парното

Топлофикация София към този момент няма да стопира парното.

Това гласи известие на сдружението, оповестено в формалната му страница.

Поради предстоящо захлаждане в идващите дни и среднодневни температури под 12 градуса, Топлофикация София ще продължи да дава услугата отопление до настъпване на нужните условия за преустановяването ѝ.

Продължаваме да следим всекидневно данните, предоставени от Национален институт по метеорология и хидрология. Актуална информация може да намерите на уеб страницата на сдружението, фейсбук страницата ни, както и на осведомителния телефон 0 700 11 111, показват от Топлофикация.



На 30 март сдружението разгласи, че има подготвеност да стартира поетапно прекъсване на парното.

Според наредбата това би трябвало да стане до 30 април или в случай че междинната денонощна температура в три поредни дни е над 12 градуса, както и прогнозата за идващите 7-10 дни да е за трайно стопляне.



Битовите клиенти могат да заявят дата за по-ранно прекъсване на отоплението. За задачата би трябвало да посетят най-близкия център за обслужване на клиенти, да попълнят заявление и да показват решение от Общото заседание на етажната благосъстоятелност за по-ранно прекъсване.

Стопанските клиенти, включително детските градини, учебните заведения и здравните заведения, също могат да заявят по-рано изключване на парното. Достатъчно е директорът/управителят да изпрати документално заявление в обслужващия ги топлорайон или в Централно ръководство на сдружението.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР