Топлофикация София“ няма да спира парното през следващите дни, съобщава

...
Топлофикация София“ няма да спира парното през следващите дни, съобщава
Коментари Харесай

Няма да спират парното в София засега

„ Топлофикация София “ няма да стопира парно то през идващите дни, оповестява сдружението на официалния си уебсайт.

„ Поради предстоящо захлаждане в идващите дни и среднодневни температури под 12 градуса „ Топлофикация София “ ще продължи да дава услугата отопление до настъпване на нужните условия за преустановяването ѝ “, написа в известието. От сдружението „ не престават да наблюдават всекидневно данните предоставени от Национален институт по метеорология и хидрология “.

Само ден по-рано сдружението обяви готовност за прекъсване на отоплението. 

Според наредбата това би трябвало да се случи до 30 април или в случай че междинната денонощна температура в три поредни дни е над +12° С, както и прогнозата за идващите 7-10 дни да е за трайно стопляне.

Битовите клиенти могат да заявят дата за по-ранно спиране на отоплението. За задачата би трябвало да посетят най-близкия център за обслужване на клиенти, да попълнят заявление и да показват решение от общото събрание на етажната благосъстоятелност за по-ранно прекъсване.

Стопанските клиенти, включително детските градини, учебните заведения и здравните заведения, също могат да заявят по-рано изключване на парно то. Достатъчно е директорът/управителят да изпрати документално заявление в обслужващия ги топлорайон или в Централно ръководство на сдружението.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР