Тони Кроос и Кристияно Роналдо се радваха на страхотно партньорство

...
Тони Кроос и Кристияно Роналдо се радваха на страхотно партньорство
Коментари Харесай

Тони Кроос избра идеалния си отбор за малки врати и Кристияно Роналдо не попада в него


Тони Кроос и Кристияно Роналдо се радваха на ужасно партньорство от дните им, когато и двамата носеха екипа на Реал Мадрид, само че португалеца не попадна в листата на своя някогашен сътрудник, когато бе помолен да избере идеалния си тим за дребни малки врати.

Германският плеймейкър вместо това се спря на Икер Касияс за вратата, Роберто Карлош в отбрана, Ули Щилике и Зинедин Зидан в центъра и Раул на върха на офанзивата, давайки своя отговор пред Marca.

Ако към момента се чудите кой е Щилике, тогава сигурно сте от по-младото потомство, което в никакъв случай не е виждало германеца в деяние. Той бе една от най-големите звезди на немския футбол през 70-те и 80-те години на предишния век. С екипа на Борусия Мюнхенгладбах той печели три следващи трофеи от Бундеслигата, подвига националната купа и тази на УЕФА, а един път едвам не победи и с КНК. След това той повтаря триумфите си в Реал Мадрид, само че с тази разлика, че взима една Купа на краля допълнително. Ули Щилике на процедура е първенец в 6 следващи сезона в Германия и Испания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР