Balenciaga има странно ново бижу - марката вече продава гривна,

...
Balenciaga има странно ново бижу - марката вече продава гривна,
Коментари Харесай

Balenciaga направи гривна, която прилича на тиксо, а цената ще ви смае

Balenciaga има необичайно ново украшение - марката към този момент продава гривна, която наподобява на тиксо, която може да се откри онлайн за 4400 $.

Гривната с форма на панделка беше показана по време на зимното шоу на Balenciaga за 2024 година при започване на март, само че едвам в този момент притегли вниманието на обществеността.


Най-новият чудноват фешън аксесоар на Balenciaga стана тематика за диалози, откакто в акаунта на Highsnobiety в TikTok беше оповестено видео, показващо по какъв начин наподобява.

„ Бихте ли носили това? “, гласи описанието на видеото, а този фешън аксесоар провокира голям брой реакции.


В мненията мнозина са съгласни, че това е обществен опит: „ „ Баленсиага “ е обществен опит, продаващ нелепости на богати хора “, „ Сигурно се шегувате “, „ Баща ми направи това, до момента в който боядисваше къщата, несъмнено и той е толкоз съвременен “, „ Дизайнерите на Balenciaga ти се смеят в лицето “.


Това е единствено една от поредицата странни облекла и обувки, показани от Balenciaga, които преди са привличали вниманието като седемслойното яке, унищожените маратонки, кожената торба за отпадък, кроксовете на ток и други

Последна на опашката беше полата, която наподобява на елементарна забрадка, увита към кръста, а цената на тази необикновена дреха е 925 $ (около 853 евро).

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР