Толкова много средства са ни известни срещу махмурлук – някои

...
Толкова много средства са ни известни срещу махмурлук – някои
Коментари Харесай

Сок от пъпеш помага при махмурлук

Толкова доста средства са ни известни против махмурлук – някои хора оферират зелевата супа, други настояват, че на правилото „ чеп – чеп избива “, е по-добре да пийнем една биричка.

В бар в Милуоки, щата Уисконсин, също оферират нов лек против тежък и противен махмурлук.

Идеята на притежателите на бара е да оферират на своите клиенти цяло пържено пиле, което е натопено в буркан с Блъди мери. Това оповестява вестник Дейли мейл. Тази рецепта е направена от чиновници в Собълманпъб енд грил.

Освен пилето и алкохолът, в рецептата има включени и няколко зеленчука, чиято цел е да покачат витаминозното наличие на лека срещу махмурлук.

Оказва се обаче, че този пропит с водка и доматен сок лек ще бъде освен тежко за стомаха, само че и за портфейла на всеки, който дръзне да го опита.

 Пъпеш

Новото „ лекарство “ коства 50 $ и се назовава Чикън фрайд блъди бийст. В порцията има още скариди, туршия, соеви кълнове, наденички – въобще изобилна порция за махмурлука.

И в случай че този способ не ви подхожда изключително, може да опитате да преборите махмурлука със сок от пъпеш. Според английски специалисти тази напитка е извънредно освежаваща и ще помогне при болките в главата и неприятното чувство в стомаха.

Можете да прибягвате до сока от пъпеш и след усилена подготовка във фитнеса, защото напитката е цялостна с доста витамини и минерали. Освен това в сока от плода няма консерванти и подсладители.

Учените акцентират още, че сокът от пъпеш е богат на витамини А и С, а тези витамини са потребни за косата и кожата. Освен това в натуралната напитка се съдържа огромно количество калий, който оказва помощ за поддържането на кръвното налягане.

За да има оптимално добър резултат от напитката, належащо е сокът от пъпеша да бъде свеж, настояват учените. Британските производители изясняват, че с цел да съумеят да запазят потребните му характерности, не го пастьоризират.

Вместо това, сокът от пъпеш е подложен на високо налягане, което стопира разпространяването на микроорганизми, които предизвикват изгниване.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР