Толерантността между етносите, между мюсюлмани и християни, между всички български

...
Толерантността между етносите, между мюсюлмани и християни, между всички български
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Толерантността между етносите е без алтернатива

„ Толерантността сред етносите, сред мюсюлмани и християни, сред всички български жители, е без конкуренция “. Това съобщи през днешния ден в Белица лидерът на листите на Движение за права и свободи в Благоевград и Велико Търново Делян Пеевски. Той беше посрещнат персонално от кмета на града Радослав Ревански, като беше придружаван от регионалния ръководител на Движение за права и свободи Ведат Хюсеин, общинския ръководител на Движението в Белица Бекир Бекир, претендента за депутат от Благоевград Елхан Кълков и ръководителя на младежката конструкция на Движение за права и свободи в Благоевград Ибраим Зайденов.



При визитата си в общината, която е със смесено население, Делян Пеевски пи кафе с част от жителите на града, като събра на едно място представители на разнообразни етноси и религии. Те пък от своя страна му благодариха за всичко, което е направил освен за Белица, а и за целия район, както по време на пандемията, по този начин и до момента в който бе народен представител в няколко състава на Народното събрание. Подчертаха, че са радостни от това, че е решил да се завърне в политиката, тъй като – по думите им - по този метод ще имат заслужен представител и в Народното събрание, а и в публичния живот на страната като цяло. И го увериха също по този начин, че живеят в цялостно съгласие, без значение от опити на разнообразни кръгове в страната да бъдат противопоставяни едни на други на етнически или набожен принцип.



Делян Пеевски от своя страна уточни, че се радва от видяното в общината и най-много от разбирателството сред жителите на града. „ Политическият хайлайф е задължен да направи по този начин, че да сътвори условия за приемливост и преуспяване на това съгласие, с цел да прогресира страната в бъдеще “, уточни той
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР