Току-що научих, определено съм потресен, не за друго, а защото

...
Току-що научих, определено съм потресен, не за друго, а защото
Коментари Харесай

Йордан Стоев потресен след новината, че е бил записан от Гешев: Току-що научих, не мога да повярвам

Току-що научих, несъмнено съм покъртен, не за друго, а тъй като познавам Иван Гешев. Не мога да допускам, че един добър правист би направил директно нарушаване на Конституцията. Това разяснява пред публицисти Йордан Стоев, член на Висш съдебен съвет.

По-рано заместник-главният прокурор Борислав Сарафов внесе сигнал против основния прокурор Иван Гешев. В сигнала си Сарафов твърди, че основният прокурор е направил и пуснал запис на диалог с Йордан Стоев.
 
Стоев удостовери, че е разговарял с Гешев и добави, че няма от какво да се тормози. Той изясни, че Иван Гешев му се е обадил, а не той на него, с цел да се видят и да приказват. По думите на Йордан Стоев е възможно основният прокурор да се обажда на членове на Висш съдебен съвет да ги пита за какво са поискали оставката му.
 
Той изясни решението на шестимата членове на колегията да го предложат за освобождение, като добави, че е постъпил сигнал, от който може да се направи съмнение, че Иван Гешев е направил нарушаване, а те са длъжни да задействат процедурата и да извършат инспекция, осведоми Българска телеграфна агенция.
 
Стоев сподели, че не се опасява за живота си, макар че е един от подписалите предлагането за освобождение от служба на Иван Гешев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР