Токсините са голям проблем, който може да повлияе на тялото

...
Токсините са голям проблем, който може да повлияе на тялото
Коментари Харесай

Детоксикиращите храни, на които да се спрем

Токсините са огромен проблем, който може да повлияе на тялото по доста способи. Те влизат в тялото ви посредством замърсители за въздух и вода, парфюми, артикули за персонална хигиена, шампоани, пестициди и какво ли още не!

Тъй като резултатите варират в необятни граници, е мъчно да се схванат директните резултати на токсините. Но едно постоянно срещано следствие, с което се сблъскват множеството хора, когато имат прекалено много отрови в тялото си, е, че те наддават на тегло. Ето за какво е от значително значение да детоксикирате тялото си, с цел да не пълнеете.

Ефектът на токсините

В взаимозависимост от продължителността на експозицията във вашия бокс, токсините могат да бъдат хронични или остри. Например, в случай че водите стресов живот, имате неприятни хранителни привички или пътувате доста, има огромен късмет тялото да бъде претрупано с отрови.

Освен това те инхибират действието на щитовидната жлеза, което усилва тежестта ви. Намалява способността на организма да изгаря мазнините, защото покачва функционалността на митохондриите, основава хормонален дисбаланс и намалява метаболизма ви.

Детоксикация на тялото

Ако не се чувствате добре в тялото си, е извънредно време да започнете детокс диета, която ще почисти токсините. Освен разнообразни здравословни храни, би трябвало да започнете да приемате хранителни добавки, които могат да подтикват процеса на метаболизма и да оказват помощ за отделянето на непотребни калории, като по този метод противодействат на неприятните резултати на токсините.

, която пази от токсините, като почиства всичките ви чревни проблеми. Не единствено би трябвало да измененията диетата си, само че и да се уверите, че поддържате тези таблетки на разположение.

Да се храните здравословно играе решаваща роля за детоксикацията на тялото. Храните, които би трябвало неотложно да добавите към диетата си, са:
Хрян - той почиства дробовете ви. Тези, които имат мастни натрупвания, би трябвало да включват хрян всеки ден.Зелен чай - зеленият чай е универсално известен в този момент. Неговите противовъзпалителни свойства детоксикират тялото ви и усъвършенстват метаболизма ви. На затлъстелите пациенти постоянно се предлагат да пият зелен чай най-малко два пъти дневно, с цел да улеснят процеса на намаляване.Джинджифилово-чеснов сок - вземете една чаена лъжичка от джинджифил и чесън и го смесете с половин чаена лъжичка мед. Яжте тази примес всеки ден, защото тя е мощно почистващо средство, което почиства токсините в черния дроб и червата ви.Папая - това е едно от най-хубавите очистители на дебелото черво в близост. Папаята съдържа мощни ензими, които оказват помощ за бързото асимилиране на храната ви.Ананас - сходно на папаята, ананасът също е отличен почистващ плод. Съдържа бромелаин, който е необикновен ензим с мощни почистващи свойства.Сок от пшенична трева - още едно мощно почистващо средство, повишаващо имунитета и метаболизма ви, което оказва помощ при загуба на тегло.
Включването на пакетирана, рафинирана и модифицирана храна в диетата ви в никакъв случай няма да способства за вашия режим на намаляване. Ако в тялото ви има отрови, те ще доведат след себе си заболявания, а вие в никакъв случай няма да можете да бъдете в отлична форма. Говорете с вашия диетолог в този момент и се консултирайте с него за нея по какъв начин да добавите тези храни към вашата диета.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР