Тодор Неделев вече тренира на пълни обороти и по всяка

...
Тодор Неделев вече тренира на пълни обороти и по всяка
Коментари Харесай

Тодор Неделев се завръща в игра!

Тодор Неделев към този момент тренира на цялостни обороти и по всяка възможност ще се завърне в игра в контролата с Ботев Враца в събота. Той се възвърне след злополуката, само че малшансът го преследва и към момента няма записани игрови минути.

Преди контролата с Гигант Съединение Неделев беше с вирус. В Дубай пък получи контузия и не съумя да вземе присъединяване в инспекциите. Феновете на Ботев чакат с неспокойствие да видят своя любим в игра.

Междувременно, новото попълнение на Ботев Пд - Красиан Колев - ще вземе фланелка с №10. С този номер до момента играеше Емануел Току. След неговата продажба в белгийския първокласен Льовен №10 остана свободен. Самият Колев незабавно е поискал да играе с него. Той бе притеглен тази зима от Септември София. Младият Красиан Колев е единственият нов в Ботев и остави положителни усещания в контролите. Не е изключено новият старши треньор Бруно Балтазар да му гласоподава доверие от първите срещи в шампионата, написа " Тема спорт ".
 Бултрасите: Битката продължава
Бултрасите: Битката продължава

Излязоха с ново известие

Последната инспекция преди подновяването на шампионата е в събота от 11:00 часа въз основата в Коматево. Канарчетата откриват пролетния дял с домакинство против Локо Сф на 10 февруари (петък).
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР